Kan man äta sånt? söndag 15 maj kl 10.00

Sön 15 maj kl 10.00.
Kan man äta sånt?

Bland försommarblommor i Borgen. Rååns dalgång vid Vallåkra är en vacker plats med en spännande kulturhistoria men också med en mycket stor biologisk mångfald. Borgen är känd för sina täta bestånd av småfåglar av många arter men också mycket annat. Idag ska vi visa och berätta om några av försommarens växter med tonvikt på ätliga örter. Musik till kaffet får vi av näktergal, gök, härmsångare, steglits och många fler. Samarrangemang med Klippanbygdens Natur.
Samling: Parkeringsplatsen vid Grönadals Bygdegård, Vallåkra (strax väster Vallåkra stenkärlsfabrik) Kontakt: Bengt Hertzman 070-203 59 15 och Eva Kristiansson 042-29 13 75

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.