Bland blommor på Heiners ängar, Åstorp onsdag 17/5 18.30-20.00

Denna förhoppningsvis fina vår/försommarkväll gör vi en kort promenad på en av de vackraste platserna i Åstorps kommun. Från sluttningen vid Heiners ängar har man en härlig vy över den skånska slätten bort emot Hallandsåsen.  Vi vistas på mulens marker där kor och hästar ser till att floran för varje år blir rikare och vid vårt besök blommar förhoppningsvis jungfrulin, gökärt, gråfibbla och många fler. En del fåglar såsom trädpiplärka, gulsparv, steglits och ladusvala gör nog oss sällskap. Glöm inte fika som vi intar i backarna. Kom med och känn lugn och ro en stund på en tidlös plats.
Samling: 18.30 vid Tingdalskolan i Åstorps östra utkant. Vi beräknar avsluta cirka klockan 20.00
Kontakt: Birgitta Jönsson 073-038 47 71 och Bengt Hertzman 070-203 59 15

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.