Välkommen

Välkommen till Söderåsen i Skåne… och välkommen till Naturskyddsföreningen Söderåsen.  Vi presenterar här föreningens program och dessutom kurser och andra aktiviteter i Skåne med anknytning till djur och natur. Bli medlem: För att då vara säker på att du blir medlem hos oss, dvs Naturskyddsföreningen Söderåsen – så skicka ett mejl hit.
Kontakta gärna någon av oss i styrelsen för att få mer information om vår verksamhet.

Nationalpark Söderåsen, besöksinformation vintern 2016-17. Naturen har alltid öppet man Naturum är stängt december och januari.

Nationalparkens personal.

Söderåsens nationalpark bildades år 2001 och är 1 625 hektar stor. Naturen är omväxlande och bjuder på lummiga lövskogar, mäktiga rasbranter med höga klippor, strömmande vattendrag och vida utsikter.

Söderåsens Nationalpark

Bli medlem

Kontakta någon av oss i styrelsen - se meny: Om oss - eller ansök direkt på Naturskyddsföreningen.

Bli medlem

Vi samarbetar med Studiefrämjandet

Föreningen samarbetar med Studiefrämjandet och övriga kretsar av naturskyddsföreningen i Nordvästskåne, kring olika aktiviteter. Studiefrämjandet har arbetat med djur och natur sedan organisationen startade 1959 och de flesta av våra medlemsorganisationer är verksamma inom natur- och miljöområdet.

Studiefrämjandet